Jouw eindejaarsborrel op unieke locatie onder de rook van Amsterdam

De jaarwisseling komt steeds dichterbij. Dat betekent dat het tijd is om een eindejaarsborrel of nieuwjaarsborrel te organiseren! Wil jij samen met jouw team het jaar afsluiten of het nieuwe jaar beginnen? Dan ben je bij City Group Stay aan het juiste adres!

Huiselijke sfeer

Veel bedrijven organiseren een borrel voor hun medewerkers om de jaarcijfers en behaalde doelen te presenteren en met elkaar het jaar feestelijk af te sluiten. Het is dan ook het ideale moment om eens gezellig met collega’s onderling bij te praten. Even buiten de werkomgeving en heerlijk in huiselijke sfeer!

Je kan ervoor kiezen om in december het jaar goed af te sluiten, of juist om het nieuwe jaar in januari weer goed te beginnen. Bij City Group Stay heb je nog volop mogelijkheden! Vraag vrijblijvend naar de opties door contact op te nemen met Arjan van Beem via +31 6 47 95 35 82 of via het contactformulier.

Tot in de puntjes verzorgd

Bij City Group Stay willen we jou volledig ontzorgen. Wil je bijvoorbeeld catering geregeld hebben? We kunnen de heerlijkste hapjes serveren of de barbecue in de buitenkeuken aansteken. We zorgen dat er barbecuevlees van de hoogste kwaliteit klaarstaat! Ook de biertap is al aangesloten. Heb je liever wijn of champagne, ook dat kan geregeld worden! Op verschillende plekken in de accommodatie hangen smart-tv’s waarop je de eindejaarspresentatie kan tonen.

Kortom, bij ons zijn de mogelijkheden voor het organiseren van een eindejaarsborrel eindeloos! Heb jij interesse in het organiseren van jouw borrel rondom oud en nieuw bij City Group Stay? Neem dan contact met ons op, we denken graag met je mee!

 

 / 

Sign in

Send Message

My favorites